Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731435738

Amistoso (Int., RC) 731435738 Información oficial sobre el partido 731435738 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido 1 - 4 L.A.F.C. Reloaded Alineación oficial del equipo 'L.A.F.C. Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido 0 - 1 L.A.F.C. Reloaded Alineación oficial del equipo 'L.A.F.C. Reloaded' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal sevillano

Goles Goles

  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): El sevillano no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jusèp Bossacoma es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Concha va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de sevillano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Zigor Etxeberri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Johannes-Michael Flankenkönig no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohammed Idris Al-Khalily de sevillano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

L.A.F.C. Reloaded

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): L.A.F.C. va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Andrés Araújo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Walter Guido Román va augmentar l'avantatge de L.A.F.C. a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del sevillano. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ramiro Mesa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del L.A.F.C. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 80.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nereo Crisanto de L.A.F.C. l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Nehuen Lufrano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Angelo Saleppichi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Henning Buurdiek, però la pilota va topar amb el travesser.