Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731435161

Amistoso (Int.) 731435161 Información oficial sobre el partido 731435161 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Curlings. c.f. Alineación oficial del equipo 'Curlings. c.f.' en el partido 5 - 0 Aetos Kronos Alineación oficial del equipo 'Aetos Kronos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Curlings. c.f. Alineación oficial del equipo 'Curlings. c.f.' en el partido 3 - 0 Aetos Kronos Alineación oficial del equipo 'Aetos Kronos' en el partido
Tiene suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curlings. c.f.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Curlings., atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Andrieu Cadafalch per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Curlings. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dinís Cereixal des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Malo López Melgarejo de Curlings. va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Curlings. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rodrigo Meléndez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 81 i semblava que Curlings. desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dinís Cereixal va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 5 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Curlings. ho intentava per la dreta per mitjà de Eneko Mallabiabarrena, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fermín Daniel Ramirez-Tello per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ulf Andersson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Aetos Kronos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sten-Åke Falkby que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Kronos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però 廖 (Liao) 鼎平 (Dingping) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Konstantin Hörkvist, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Zettersten de Kronos es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 廖 (Liao) 鼎平 (Dingping) de Kronos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Zettersten es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.