Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731434305

Amistoso (Int., RC) 731434305 Información oficial sobre el partido 731434305 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

AL72 Alineación oficial del equipo 'AL72' en el partido 2 - 6 Rayo 77 Alineación oficial del equipo 'Rayo 77' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AL72 Alineación oficial del equipo 'AL72' en el partido 0 - 4 Rayo 77 Alineación oficial del equipo 'Rayo 77' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AL72

Goles Goles

  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gust Segers arribés a peus de Eidimantas Dittrich, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a AL72 el 1 - 6.
  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Eidimantas Dittrich van servir per superar a l'últim defensor, en Slavomír Pišta. Tot va acabar amb el 2 - 6 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de AL72 cantant "Eidimantas Dittrich selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Florian Collin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Loris Ruggirello no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): AL72 va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gust Segers va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Vitaliano Flores va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wolf Dietrich Wollschläger de AL72 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rayo 77

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jorge Guilleuma va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pablo Bejega va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Rafael Bala des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Miguel Gutiérrez-Calderón va augmentar l'avantatge de Rayo a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Vázquez va augmentar l'avantatge de Rayo a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Rafael Bala va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pablo Bejega, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pablo Bejega va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Bejega es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.