Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731434274

Amistoso (Int.) 731434274 Información oficial sobre el partido 731434274 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido 5 - 1 Trooper Ale FC Alineación oficial del equipo 'Trooper Ale FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
DESTRIPATERRONES Alineación oficial del equipo 'DESTRIPATERRONES' en el partido 8 - 0 Trooper Ale FC Alineación oficial del equipo 'Trooper Ale FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESTRIPATERRONES

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DESTRIPATERRONES contenien la respiració mentre en Tayyip Bars s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): DESTRIPATERRONES s'avançava al marcador al minut 49, després d'un rebot que va caçar en Tayyip Bars per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Virgilio Liotta va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Tayyip Bars va augmentar la diferència de DESTRIPATERRONES a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a DESTRIPATERRONES i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 77 minuts de joc. Mentre en Tayyip Bars el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miloš Siwek! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Moisés Zorrilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Eduard Křápek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Allan Russo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DESTRIPATERRONES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gabriel Pirez va entorpir al marcador d'en Naghi Palizi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Trooper Ale FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Trooper van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 31, quan Lucjan Standowicz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): 莊 (Chong) 淮善 (Huaishan) va xutar magistralment una falta al minut 23 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mehdi Changizi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ernest Chatry va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de 莊 (Chong) 淮善 (Huaishan) la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Trooper havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucjan Standowicz.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernest Chatry de Trooper amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.