Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731433902

Amistoso (Int.) 731433902 Información oficial sobre el partido 731433902 en Hattrick

14.05.2024 21:30:00

Tootsweet Alineación oficial del equipo 'Tootsweet' en el partido 6 - 3 BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Tootsweet Alineación oficial del equipo 'Tootsweet' en el partido 9 - 0 BADALONA SUR Alineación oficial del equipo 'BADALONA SUR' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tootsweet

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els jugadors del Tootsweet amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 15, deixant Ramon José Quiroga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 103 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Kejo Beekaert va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Ramon José Quiroga igualava per Tootsweet en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Tootsweet prenia la batuta de l'encontre al minut 57, quan en Kejo Beekaert va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Monty Royle va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tootsweet a 6 - 3. Kejo Beekaert va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Thilo Glasser arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

BADALONA SUR

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): BADALONA va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Otili Barrutiera.
  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de BADALONA va ser finalitzada des de l'esquerra per Enrique Fontdemora al minut 16. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): BADALONA va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Otili Barrutiera va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Pau Folguer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dan Budur va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): BADALONA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dan Budur va desviar el xut final de Pau Folguer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 250 Minuto 89 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Antero Baldín l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.