Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731430710

Amistoso 731430710 Información oficial sobre el partido 731430710 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

CHESKO FC Alineación oficial del equipo 'CHESKO FC' en el partido 2 - 2 Ars-Magica Alineación oficial del equipo 'Ars-Magica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CHESKO FC Alineación oficial del equipo 'CHESKO FC' en el partido 3 - 0 Ars-Magica Alineación oficial del equipo 'Ars-Magica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHESKO FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): CHESKO s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Adnan Cezayirli per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramón Puche de CHESKO aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sölve Billdahl de CHESKO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ars-Magica

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 32, en Custodio Osorio del Ars-Magica va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Frédéric Damerval que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Dan-Alexandru Rădulescu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ars-Magica van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bonifacio Caramiñal va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Custodio Osorio va rebre molts aplaudiments. Al minut 40 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Alfredo Azcona va estar a punt de posar per davant a Ars-Magica amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Viggo Van Slycke va impedir un gol cantat.