Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731430311

Amistoso (Int., RC) 731430311 Información oficial sobre el partido 731430311 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido 1 - 0 SV Eilhausen Alineación oficial del equipo 'SV Eilhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carballo Football Club Alineación oficial del equipo 'Carballo Football Club' en el partido 3 - 0 SV Eilhausen Alineación oficial del equipo 'SV Eilhausen' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carballo Football Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Carballo contenien la respiració mentre en Gerard Mateu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Carballo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ricardo Julve en un 1 contra 1 amb el porter Yaşar Mənsurov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Carballo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Próspero Martínez Díaz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Anatael Guamis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carballo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edmundo de Caranza va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Yaşar Mənsurov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yaşar Mənsurov al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerard Mateu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Ignacio García, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Carballo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 84 quan Próspero Martínez Díaz de Carballo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eilhausen. La jugada d'estratègia del Carballo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Diego Tolosa va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Tolosa de Carballo es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.

SV Eilhausen

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Juan Carlos Caso va rebre molts aplaudiments. Al minut 9 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Giuffreda de Eilhausen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.