Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731429739

Amistoso (Int.) 731429739 Información oficial sobre el partido 731429739 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

FC Botosani United Alineación oficial del equipo 'FC Botosani  United' en el partido 2 - 2 Titap Fc Alineación oficial del equipo 'Titap Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Botosani United Alineación oficial del equipo 'FC Botosani  United' en el partido 0 - 2 Titap Fc Alineación oficial del equipo 'Titap Fc' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Botosani United

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lőrinc Dombi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 77 i semblava que FCB desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Dragoş Păune va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): FCB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dragoş Păune ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Brencis Eiliņš de FCB es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Titap Fc

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Sighvatur Rafnarsson va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 20 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al TiTi per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 20. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sighvatur Rafnarsson. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 17 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ippolito Tonti va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en David Bladt el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ivan Hadovský, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ivan Hadovský va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Sighvatur Rafnarsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nicolae Mleşniţă va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el TiTi va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ayyoub Farahzadi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Matias Primdahl, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TiTi va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): TiTi va ser a punt de marcar al minut 78, quan el seu jugador Roberto Nederlof va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.