Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731429714

Amistoso (Int.) 731429714 Información oficial sobre el partido 731429714 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

KP Krosno Alineación oficial del equipo 'KP Krosno' en el partido 0 - 8 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KP Krosno Alineación oficial del equipo 'KP Krosno' en el partido 1 - 3 onceburros Alineación oficial del equipo 'onceburros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KP Krosno

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al 15, Amadeusz Panfiłow hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Lolo Jiménez Knorr. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Amadeusz Panfiłow va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 35 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan Walter Durlik des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

onceburros

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Quan passaven 5 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del onceburros. En Ramón Riedemann va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 9, Abdelmoughni Talal va pentinar un córner cap al segon pal que Ramón Contero va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a onceburros augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ramón Riedemann es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Ferran Puiggròs va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Victoriano Vera va aprofitar un error defensiu al minut 38, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a onceburros.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Emmanuel Udaquiola, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el onceburros va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ramón Riedemann aconseguint el 0 - 7.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, el onceburros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Emmanuel Udaquiola, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 68 (Ocasión de falta): Ramón Riedemann va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 钟 (Zhong) 弘雷 (Honglei) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.