Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731428606

Amistoso 731428606 Información oficial sobre el partido 731428606 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

campanar c.f. Alineación oficial del equipo 'campanar c.f.' en el partido 2 - 3 COSTRAS CLUB Alineación oficial del equipo 'COSTRAS CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
campanar c.f. Alineación oficial del equipo 'campanar c.f.' en el partido 2 - 1 COSTRAS CLUB Alineación oficial del equipo 'COSTRAS CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campanar c.f.

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Eduardo Leyva va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 83.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Aleu Martínez Camarón de campanar va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): campanar va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aleu Martínez Camarón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Zuazo Bernabeu.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Patriek Delger va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de campanar.
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Gregory Delahaye va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 86, i va passar la pilota a Patriek Delger, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Patriek Delger de campanar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

COSTRAS CLUB

Goles Goles

  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador de COSTRAS Slavko Magazin va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 78 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 87, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fulvio Gresser es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 137 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Valentino Tortelli va anar a parar al cap de Javakh Vadatchkoria que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a COSTRAS el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): COSTRAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Reales Carrasco va desviar el xut final de Gustavo Henrique Oliveira Silva després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Gustavo Henrique Oliveira Silva va estar a punt de posar per davant a COSTRAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Reales Carrasco va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gustavo Henrique Oliveira Silva, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gustavo Henrique Oliveira Silva va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ryszard Półkoszek de COSTRAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.