Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731427405

Amistoso 731427405 Información oficial sobre el partido 731427405 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Jedi Masters Alineación oficial del equipo 'Jedi Masters' en el partido 4 - 2 Los Keltxus Alineación oficial del equipo 'Los Keltxus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Jedi Masters Alineación oficial del equipo 'Jedi Masters' en el partido 7 - 0 Los Keltxus Alineación oficial del equipo 'Los Keltxus' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedi Masters

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): JM s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Enea Prosia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de JM pel centre va donar un gran resultat: el gol de Enea Prosia va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Toni Artime de JM va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en César Salares va augmentar l'avantatge de JM a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jan Chrobak per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ruben Scutariu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Curtley Willett de JM gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Los Keltxus

Goles Goles

  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jader Lozada va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Keltxus va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 38.
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 64 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ròmul Urgellès.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 33 (Ocasión evento especial): En Hugo Francisco Navarro Soto, al minut 33 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Jan Chrobak el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Keltxus van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de 封 (Feng) 淮庭 (Huaiting) des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hugo Francisco Navarro Soto de Keltxus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.