Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731426966

Amistoso 731426966 Información oficial sobre el partido 731426966 en Hattrick

15.05.2024 17:50:00

Gregory Fordon Alineación oficial del equipo 'Gregory Fordon' en el partido 4 - 2 FC TOMASZKI Alineación oficial del equipo 'FC TOMASZKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gregory Fordon Alineación oficial del equipo 'Gregory Fordon' en el partido 5 - 0 FC TOMASZKI Alineación oficial del equipo 'FC TOMASZKI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gregory Fordon

Goles Goles

  • 100 Minuto 13 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Władysław Lewalski va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jackie Arrigan va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Gregory empatava el partit, 2 a 2, al minut 22.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Gregory va ser Damiano Ladisa.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del Gregory va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jackie Arrigan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Władysław Lewalski va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Zdzisław Rynkowski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Amadeusz Szyperek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC TOMASZKI

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 9 minuts de joc, Dominik Dzienis, corrent com un esperitat, superà primer Christian Hellberg per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al 11 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a TOMASZKI augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Javier Alvarado es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Marian Kaczmarski va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Roman Kuzio, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Javier Alvarado va encarar al porter al 58, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Łucjan Pyl de TOMASZKI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marian Kaczmarski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marian Kaczmarski va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.