Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731425066

Amistoso 731425066 Información oficial sobre el partido 731425066 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

xiquets de valls Alineación oficial del equipo 'xiquets de valls' en el partido 0 - 6 El Barreru Cf Alineación oficial del equipo 'El Barreru Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
xiquets de valls Alineación oficial del equipo 'xiquets de valls' en el partido 0 - 4 El Barreru Cf Alineación oficial del equipo 'El Barreru Cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xiquets de valls

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aurélien Lechat de xiquets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

El Barreru Cf

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en José Vicente Azpiazu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Barreru.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Toomas Laanes va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a Barreru l'avantatge per 0 - 3. Pedro Ferrán Martínez en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 56 (Gol de falta): Al minut 56, una falta xutada per José Cannizo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a Barreru. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo San Pelayo va augmentar l'avantatge de Barreru a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José Vicente Azpiazu de Barreru l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després de 20 minuts, Pedro Ferrán Martínez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alfonso Oyaneder va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Barreru quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mattes Frantal va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo San Pelayo de Barreru es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Ordoño Soidán de Barreru va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Ferrán Martínez de Barreru es va guanyar la targeta groga merescudament.