Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731423394

Amistoso (Int.) 731423394 Información oficial sobre el partido 731423394 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Pumas Crevillent C.F Alineación oficial del equipo 'Pumas Crevillent C.F' en el partido 3 - 2 Glauco Rangers Alineación oficial del equipo 'Glauco Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pumas Crevillent C.F Alineación oficial del equipo 'Pumas Crevillent C.F' en el partido 3 - 3 Glauco Rangers Alineación oficial del equipo 'Glauco Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pumas Crevillent C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): En Arnaldo Labruna va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Teodoro Deibe la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Enzo Daniel Palletta va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Crevillent.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Crevillent a 3 - 1. Teodoro Deibe va rematar la jugada quasi sense angle.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enzo Daniel Palletta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Glauco Rangers

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vladislav Lasák va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 76 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Claudio Moccagatta.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Giuseppe Cantoro va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bitor Salas no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Giuseppe Cantoro quasi aconsegueix empatar per Rangers al minut 77, però Bitor Salas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladislav Lasák.