Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731423363

Amistoso (Int.) 731423363 Información oficial sobre el partido 731423363 en Hattrick

15.05.2024 10:45:00

Lilly Tigers Alineación oficial del equipo 'Lilly Tigers' en el partido 0 - 3 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lilly Tigers Alineación oficial del equipo 'Lilly Tigers' en el partido 0 - 3 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lilly Tigers

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Giorgio Cristicchi quasi marca en una jugada assajada de córner que Dennis Powe havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Killian Limare de Tigers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Unión Club Deportivo

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Deportivo agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jordi Arimany amb mestria.
  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Tiberio Tirico va marcar al minut 50 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Tiberio Tirico de Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Jordi Arimany va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Valentin Lazhov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Deportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jesús Hoyuela va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Jeremies Civera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valentin Lazhov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jeremies Civera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.