Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731423287

Amistoso (Int.) 731423287 Información oficial sobre el partido 731423287 en Hattrick

14.05.2024 21:15:00

BKG United Alineación oficial del equipo 'BKG United' en el partido 5 - 1 Polne Kopacze Alineación oficial del equipo 'Polne Kopacze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
BKG United Alineación oficial del equipo 'BKG United' en el partido 7 - 0 Polne Kopacze Alineación oficial del equipo 'Polne Kopacze' en el partido
Tiene mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BKG United

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Angel Yanev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a United i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 18 minuts de joc. Mentre en Alejandro Marcos Peralta el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): United va augmentar la diferència quan Georgi Tzanev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 125 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Georgi Tzanev, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 3 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alejandro Marcos Peralta va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 35 el resultat passava a ser de 4 - 1.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan United va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Apostol Kudev des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Emanuil Banovski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Angel Yanev de United gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El United ho intentava per la dreta per mitjà de Alejandro Marcos Peralta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Günay Öncel de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Polne Kopacze

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Krzysztof Rolak de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Krzysztof Rolak la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Kopacze havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.