Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731423187

Amistoso (Int.) 731423187 Información oficial sobre el partido 731423187 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

Reajax SG Alineación oficial del equipo 'Reajax SG' en el partido 6 - 1 Cyclone Alineación oficial del equipo 'Cyclone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reajax SG Alineación oficial del equipo 'Reajax SG' en el partido 5 - 0 Cyclone Alineación oficial del equipo 'Cyclone' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reajax SG

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de José Arnaldo Feijó la va convertir en gol amb un remat de cap en Romain Malhomme tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 22 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Reajax contenien la respiració mentre en Romain Malhomme s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Alban Chappe va augmentar l'avantatge de Reajax a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Reajax va augmentar la diferència quan Dražen Krušlin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Reajax a 5 - 1. Philippe Birou va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Reajax va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alban Chappe, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Reajax va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Maxime Cardon la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): José Arnaldo Feijó una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Piero La Sala va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dražen Krušlin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Alban Chappe va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Dražen Krušlin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Piero La Sala va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Reajax a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alban Chappe va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Cyclone

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Emil Stoenchev va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a Cyclone.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gregory Attelus quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cyclone van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Samuel Desca va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Denso Trofort va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Peterson Lector va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Loubens Badio de Cyclone va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.