Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731423165

Amistoso 731423165 Información oficial sobre el partido 731423165 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido 2 - 4 Barcelona Worms Alineación oficial del equipo 'Barcelona Worms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting de xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de xixon' en el partido 4 - 1 Barcelona Worms Alineación oficial del equipo 'Barcelona Worms' en el partido
Tiene mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de xixon

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sporting va ser David Gastey.
  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passava el minut 60 del matx, quan l'atent Maximilià Bonada va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Antoni Krzysztofek va fer al minut 7 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Honorino Fondevila, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Agustí Brullàs va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Barcelona Worms

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Als 29 minuts de partit, Zoran Mayerhofer de Barcelona va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): En Zoran Mayerhofer va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Tanko Waibel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 106 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 53 minuts, Vladimir Tarnakin va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En José Faria Correia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Massimiliano Pajero va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Francesco Scombatti de Barcelona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.