Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731423148

Amistoso (Int.) 731423148 Información oficial sobre el partido 731423148 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Mercedarios Fc Alineación oficial del equipo 'Mercedarios Fc' en el partido 1 - 4 Arabia Petraea (MUT) Alineación oficial del equipo 'Arabia Petraea (MUT)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mercedarios Fc Alineación oficial del equipo 'Mercedarios Fc' en el partido 5 - 1 Arabia Petraea (MUT) Alineación oficial del equipo 'Arabia Petraea (MUT)' en el partido
Es un cenizo 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mercedarios Fc

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Al minut 4 l'àrbitre va premiar Mercedarios amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Kamil Elak va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Rubén Cuevas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 50 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Santiago Saseta va enviar un xut des de 40 metres al minut 90, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Arabia Petraea (MUT)

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Platonas Fragkoudakis de Petraea va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Ewout van den Ouden que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Petraea l'avantatge per 1 - 3. Platonas Fragkoudakis en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Petraea, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Adel AL-Thawadi va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Qudamah Haddad de Petraea es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ameen Ababneh Shraideh de Petraea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.