Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731422886

Promoción 731422886 Información oficial sobre el partido 731422886 en Hattrick

18.05.2024 21:00:00

F.C EUROPE Alineación oficial del equipo 'F.C EUROPE' en el partido 3 - 0 Les Piedscarrés Alineación oficial del equipo 'Les Piedscarrés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C EUROPE Alineación oficial del equipo 'F.C EUROPE' en el partido 2 - 0 Les Piedscarrés Alineación oficial del equipo 'Les Piedscarrés' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C EUROPE

Goles Goles

  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Clemence Nditi de EUROPE aconseguir un gol al minut 66 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mika Bredborg sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Charles Meunier que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mika Bredborg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a EUROPE.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Néstor Raúl Rodríguez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Néstor Raúl Rodríguez va marxar de Leif Podhorsky en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de EUROPE van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Clemence Nditi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de EUROPE.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): EUROPE va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fatteh Megherfi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Charles Meunier gairebé marca per a EUROPE al minut 69 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Néstor Raúl Rodríguez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Reginald Gerstenmayer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Mika Bredborg, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Conor Hubbard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Les Piedscarrés

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Pierre-Emmanuel De Borgher de Piedscarrés, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Piedscarrés van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Hassine Essid va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Boris Brück quasi aconsegueix empatar per Piedscarrés al minut 85, però Mark Davenport va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Pierre-Emmanuel De Borgher de Piedscarrés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pierre-Emmanuel De Borgher de Piedscarrés per doble groga al minut 84.