Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731422293

Amistoso (Int.) 731422293 Información oficial sobre el partido 731422293 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Fundación Alineación oficial del equipo 'Fundación' en el partido 6 - 1 Nambikwara Xingú Alineación oficial del equipo 'Nambikwara Xingú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Fundación Alineación oficial del equipo 'Fundación' en el partido 8 - 0 Nambikwara Xingú Alineación oficial del equipo 'Nambikwara Xingú' en el partido
Tiene mala suerte 8.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fundación

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de FGB el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Zakhar Kostrov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): FGB va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jean-Paul Bochmann, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Svatopluk Šamaj que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Albino Lupi va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 46 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan FGB va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Paco Gaytán des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FGB pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mehmet Ali Akçasu va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FGB a 6 - 1. Turieno Vilallonga va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Svatopluk Šamaj va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El FGB ho intentava per la dreta per mitjà de Erwan Lelandais, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Llàtzer Putxau de FGB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nambikwara Xingú

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Théo Jaçanã donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lucas Felipe Esteves Kreuz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Nambikwara al minut 32, però el xut de Gastão Moreira Gomes va topar amb la tanca defensiva.