Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731422185

Amistoso (RC) 731422185 Información oficial sobre el partido 731422185 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

VENTA SOCCER Alineación oficial del equipo 'VENTA SOCCER' en el partido 1 - 2 Lacustaria Alineación oficial del equipo 'Lacustaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
VENTA SOCCER Alineación oficial del equipo 'VENTA SOCCER' en el partido 5 - 1 Lacustaria Alineación oficial del equipo 'Lacustaria' en el partido
Es un cenizo 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VENTA SOCCER

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Bodo Empel la va rematar Cankut Kamber amb una magnífica volea que va fer pujar per a SOCCER el 1 - 0.

Lacustaria

Goles Goles

  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Kurt Sacktannen la va convertir en gol amb un remat de cap en Sergey Urmanov tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 83 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Lacustaria es va posar per davant amb un 1 - 2 quan José María Olivarri es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): José María Olivarri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Amadeu Zarco va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lacustaria va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Strahinja Jezdimirović, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Lacustaria creava perill des de la dreta al minut 60, però en Amadeu Zarco, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a José María Olivarri desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Michele Schipani després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Amadeu Zarco va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Khosro Dastgheyb de Lacustaria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.