Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731418940

Promoción 731418940 Información oficial sobre el partido 731418940 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

Tampereen jätkät Alineación oficial del equipo 'Tampereen jätkät' en el partido 0 - 1 FC Norsupallo Alineación oficial del equipo 'FC Norsupallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tampereen jätkät Alineación oficial del equipo 'Tampereen jätkät' en el partido 2 - 2 FC Norsupallo Alineación oficial del equipo 'FC Norsupallo' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 35,9 % 35,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tampereen jätkät

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Germán Meléndez va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Federico La Placa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Germán Meléndez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): George-Cristian Viţă va estar a punt de marcar al minut 53 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sorin Guşu va intentar anar-se'n per velocitat al minut 62 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Ioseb Ugulava va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Tampereen enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

FC Norsupallo

Goles Goles

  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb 47 minuts jugats, Quintí Magrià de Norsupallo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Joža Vodenac va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Laurent Thuli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Saku Vihiniemi va estar a punt de posar per davant a Norsupallo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tommi Rinne va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Norsupallo van sortir al contraatac amb encert al minut 54, però Saku Vihiniemi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alari Järvelin al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saku Vihiniemi de Norsupallo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.