Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731417925

Amistoso (Int.) 731417925 Información oficial sobre el partido 731417925 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 5 - 2 Mammuts United Alineación oficial del equipo 'Mammuts United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 5 - 1 Mammuts United Alineación oficial del equipo 'Mammuts United' en el partido
Tiene un resultado normal 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD JotaTrollez

Goles Goles

  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): JotaTrollez va reduir el marcador al minut 41 a 1 - 2 quan Hannes Hansson va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 del partit, el jugador Boualem Taqui de JotaTrollez va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Corria el minut 47 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hannes Hansson, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de JotaTrollez pel centre va donar un gran resultat: el gol de Boi Orts va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de JotaTrollez a 5 - 2. Hannes Hansson va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 3 (Ocasión evento especial): Archipas Bulaitis va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 3, però no s'esperava que en Bernhard Breithaupt, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El JotaTrollez va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Boi Orts la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Archipas Bulaitis va rematar alt.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ryan Zuiverloon al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cecilio Sáenz Ribas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Franco Pentassuglia va superar els defenses rivals per velocitat al minut 71 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yonas Mautner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mammuts United

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Mammuts es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alexander-Johan Sender es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Alexander-Johan Sender des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernhard Breithaupt de Mammuts es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maik-Andre Mehrmann de Mammuts va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.