Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731413429

Promoción 731413429 Información oficial sobre el partido 731413429 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

AS ALEMANIA Alineación oficial del equipo 'AS ALEMANIA' en el partido 3 - 1 1. FC Mittelpfosten Leipzig 2016 Alineación oficial del equipo '1. FC Mittelpfosten Leipzig 2016' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AS ALEMANIA Alineación oficial del equipo 'AS ALEMANIA' en el partido 4 - 0 1. FC Mittelpfosten Leipzig 2016 Alineación oficial del equipo '1. FC Mittelpfosten Leipzig 2016' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS ALEMANIA

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Karl Heinz Rummenigge facilitava les coses al ALEMANIA amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): ALEMANIA va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 63 Ricardo Rodriguez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Alain Sutter va augmentar l'avantatge de ALEMANIA a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Gheorghe Hagi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ALEMANIA.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Erling Haaland! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27, ALEMANIA va disposar d'un penal a favor, però el xut de Claudio Gentile va ser aturat per Gaël Duprez.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gheorghe Hagi va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Lillebror Gustavsson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ALEMANIA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Claudio Gentile, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

1. FC Mittelpfosten Leipzig 2016

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 30, en Nylo Hassler la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Ivica Radeta que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Mittelpfosten, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ernst Bordt va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 270 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Ivica Radeta va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 48. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nylo Hassler de Mittelpfosten va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.