Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731412922

Promoción 731412922 Información oficial sobre el partido 731412922 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

BSG Chemie Griesheim Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie Griesheim' en el partido 2 - 3 SG Kraichgau Alineación oficial del equipo 'SG Kraichgau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BSG Chemie Griesheim Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie Griesheim' en el partido 4 - 1 SG Kraichgau Alineación oficial del equipo 'SG Kraichgau' en el partido
Tiene mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSG Chemie Griesheim

Goles Goles

  • 103 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passava el minut 22 del matx, quan l'atent Kurt Zinkand va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Griesheim va reduir el marcador al minut 69 a 2 - 3 quan Kay-Thewes Braendlein va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Griesheim la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Şerban Ivăneţ va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Andre Sashidharan de Griesheim va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

SG Kraichgau

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): El Kraichgau era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Anto Folo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 17 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Vismantas Zavadžius va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Evgeniy Tyutin per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 2
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carlo Belmonte va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, el Kraichgau va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Anto Folo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gregor Bolden després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gunnar Trottnow va poder desviar-lo a córner.