Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731411875

Promoción 731411875 Información oficial sobre el partido 731411875 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

BV Borussia Knöllerup 12 Alineación oficial del equipo 'BV Borussia Knöllerup 12' en el partido 2 - 3 1.FC Blutgrätsche 2006 Alineación oficial del equipo '1.FC Blutgrätsche 2006' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BV Borussia Knöllerup 12 Alineación oficial del equipo 'BV Borussia Knöllerup 12' en el partido 2 - 0 1.FC Blutgrätsche 2006 Alineación oficial del equipo '1.FC Blutgrätsche 2006' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BV Borussia Knöllerup 12

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Knöllerup s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Enrique Blondel per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Massimo Lodadio va pentinar un córner cap al segon pal que Luiz Francisco Caverna va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en George 'O'' Well va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrique Blondel va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Altzibar Udakiola va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Magnus Jonasson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Knöllerup per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Willy Hoffelner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Al minut 95, Enrique Blondel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Al minut 105, Massimo Lodadio quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

1.FC Blutgrätsche 2006

Goles Goles

  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Christian Guckert la va rematar Elias Baldessarini amb una magnífica volea que va fer pujar per a Blutgrätsche el 2 - 1.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Blutgrätsche van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Ralf-Christian Teutsch.
  • 142 Minuto 101 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ralf-Christian Teutsch de Blutgrätsche va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Blutgrätsche va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Elias Baldessarini, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Blutgrätsche van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Christian Guckert va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Blutgrätsche que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Babe, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 96 (Ocasión de contra por la izquierda): Blutgrätsche van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 96, però el xut de Vladislav Chukhin des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Manuel Babe, el jugador de Blutgrätsche va ser expulsat al minut 48.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ralph Saugel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.