Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731411307

Amistoso (Int.) 731411307 Información oficial sobre el partido 731411307 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

KARATZOS Alineación oficial del equipo 'KARATZOS' en el partido 1 - 0 FK Vilniaus Neptunas Alineación oficial del equipo 'FK Vilniaus Neptunas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KARATZOS Alineación oficial del equipo 'KARATZOS' en el partido 2 - 0 FK Vilniaus Neptunas Alineación oficial del equipo 'FK Vilniaus Neptunas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KARATZOS

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): KARATZOS, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Demis Gatzos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Osman Boadi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Demis Gatzos va rematar alt.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Christos Vaidis gairebé va marcar per a KARATZOS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lukáš Kamarýt, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manolakis Fournaris de KARATZOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FK Vilniaus Neptunas

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Maurizio Pagliero de Vilniaus va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de César Munarriz al minut 14 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Souheil Fassi Fihri per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 63, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vilniaus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raul Silliard, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raul Silliard de Vilniaus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Pemán de Vilniaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.