Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731410531

Promoción 731410531 Información oficial sobre el partido 731410531 en Hattrick

18.05.2024 15:30:00

Atus SE Alineación oficial del equipo 'Atus SE' en el partido 8 - 0 Virtus FC Alineación oficial del equipo 'Virtus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atus SE Alineación oficial del equipo 'Atus SE' en el partido 7 - 0 Virtus FC Alineación oficial del equipo 'Virtus FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atus SE

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, Jeremey McCarter va pentinar un córner cap al segon pal que Joey Duncan va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Nerse Kartozia va incrementar l'avantatge de Atus amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atus. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Andrew Steels xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nerse Kartozia va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Sigi Marxer va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrew Steels, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Atus.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Atus va augmentar la diferència quan Markus Evard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dario Dugar va treure un córner llarg cap al segon pal que en Joey Duncan, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Dario Dugar de Atus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joey Duncan per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però András Bartus va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de András Bartus al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Oleg Bibikov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Virtus FC