Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731410110

Amistoso 731410110 Información oficial sobre el partido 731410110 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Emprevidi United Alineación oficial del equipo 'Emprevidi United' en el partido 3 - 10 HammerTeam Alineación oficial del equipo 'HammerTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Emprevidi United Alineación oficial del equipo 'Emprevidi United' en el partido 0 - 1 HammerTeam Alineación oficial del equipo 'HammerTeam' en el partido
Tiene bastante suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emprevidi United

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Emprevidi contenien la respiració mentre en Carlos Yerga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Nicolás Beiras va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Emprevidi i marcant el 2 - 0.
  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Als 42 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Emprevidi va acabar amb la pilota als peus de Alejandro Puertas que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Emprevidi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Puertas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Juarros.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Pompeu Ruiz de Castilla de Emprevidi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

HammerTeam

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Rafael Campos sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 27 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Aake Piipponen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Víctor Sacaluga era molt més ràpid que el defensa Agapito Culeta. Al minut 40, el jugador de HammerTeam va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Alberto Cotón va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 2 - 4 per a HammerTeam.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alfredo Sabasquida va acabar en una passada genial cap al jugador de HammerTeam Rafael Campos, que va marcar el 3 - 5.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alberto Cotón de HammerTeam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 44 de partit.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Alberto Cotón va augmentar l'avantatge de HammerTeam a 3 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Aake Piipponen va augmentar l'avantatge de HammerTeam a 3 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Emprevidi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Sacaluga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del HammerTeam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 9 arribava al minut 61.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del HammerTeam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Víctor Sacaluga, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 10 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Ander Arana per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 20, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.