Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731410058

Amistoso (Int.) 731410058 Información oficial sobre el partido 731410058 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Los inadaptados Alineación oficial del equipo 'Los inadaptados' en el partido 3 - 6 Dr.Hermes Alineación oficial del equipo 'Dr.Hermes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los inadaptados Alineación oficial del equipo 'Los inadaptados' en el partido 4 - 1 Dr.Hermes Alineación oficial del equipo 'Dr.Hermes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los inadaptados

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Salva Gangolells trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Héctor Reascos de inadaptados va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 5.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passava el minut 82 del matx, quan l'atent Jesús Luis Trujillo va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 6, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Guillermo García de Cueto va estar a punt de marcar al minut 15 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Jesús Luis Trujillo va disposar d'una bona oportunitat al minut 28, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): inadaptados va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan David Vicuña va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Paulo Artur Barbosa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al 62, Héctor Reascos hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Paulo Artur Barbosa. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Víctor Muñoz va servir per deixar enrere el gegant Jeen Beverwijk al minut 84, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Pastor Martínez de inadaptados va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Reascos de inadaptados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dr.Hermes

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Cumali Erkunt va posar els visitants Dr.Hermes per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 136 Minuto 16 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Jesús Pastor Martínez es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Cumali Erkunt per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 16 passava a ser 0 - 2.
  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Dr.Hermes sabia com jugar al contraatac, i al minut 29, Alex Taveirne va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Cumali Erkunt de Dr.Hermes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): El Cumali Erkunt va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Dr.Hermes. 1-5.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Óscar Ferrão de Dr.Hermes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 6 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jeen Beverwijk es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Dr.Hermes quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Óscar Ferrão va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Óscar Ferrão al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Błażej Michorczyk de Dr.Hermes es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Ferrão de Dr.Hermes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.