Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409837

Promoción 731409837 Información oficial sobre el partido 731409837 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

DeerStorm F.C. Alineación oficial del equipo 'DeerStorm F.C.' en el partido 3 - 4 Furia Fecal Alineación oficial del equipo 'Furia Fecal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DeerStorm F.C. Alineación oficial del equipo 'DeerStorm F.C.' en el partido 2 - 1 Furia Fecal Alineación oficial del equipo 'Furia Fecal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeerStorm F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 27 gràcies a la jugada de Joan Pollanch, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): DeerStorm per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Omar Morillo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Salvador Chacón va superar els defenses rivals per velocitat al minut 52 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hernán del Rincón de DeerStorm va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): DeerStorm va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Demetrio Lisci ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 205 Minuto 98 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Dacio Tejero marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en David Maestre Osorio que va xutar a fora per molt poc.
  • 223 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Al minut 99, Tibalt Urkia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Maestre Osorio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Tibalt Urkia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a DeerStorm.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fernando Garrido Pérez va xutar fora per a DeerStorm, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Joan Pollanch, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Santo Polverini va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de DeerStorm i 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de DeerStorm Hernán del Rincón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Santo Polverini es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de DeerStorm Xabat Urdiaga, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Santo Polverini. El marcador continuava 3 - 4.

Furia Fecal

Goles Goles

  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Furia el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, David Schlema va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Furia van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Imre Bozóky va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 270 Minuto 82 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per David Schlema al minut 82 semblava entrar, però Dacio Tejero va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): David Schlema de Furia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dacio Tejero en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Furia, Euki Perez de Mezkia, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Eduardo Morlanes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Furia, Dane Ifill, col·locà la pilota just a les mans d'en Dacio Tejero. El marcador: 3 - 4.