Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409643

Promoción 731409643 Información oficial sobre el partido 731409643 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Dunwich United Alineación oficial del equipo 'Dunwich United' en el partido 3 - 4 Brigantiums charros Alineación oficial del equipo 'Brigantiums charros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dunwich United Alineación oficial del equipo 'Dunwich United' en el partido 2 - 0 Brigantiums charros Alineación oficial del equipo 'Brigantiums charros' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dunwich United

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Petre Răsdan, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 114 Minuto 72 (Gol de penalti): Dunwich va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Silvino Campos, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Als 107 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Dunwich va acabar amb la pilota als peus de Petre Răsdan que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Dunwich va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Petre Răsdan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Volkan Günkut.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Enrico Raillo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Ortigas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Dunwich va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Petre Răsdan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gjure Curanoski va entorpir al marcador d'en Igor Milikua per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Dunwich per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Enrico Raillo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Dunwich per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Istueta, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 105 (Ocasión de falta): Silvino Campos va llançar una falta directa al minut 105 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Brigantiums charros

Goles Goles

  • 160 Minuto 37 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Philip Sanda va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 37: 1 - 1.
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): El porter de Brigantiums va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Philip Sanda va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 143 Minuto 93 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Brigantiums eren letals, i Manlio Gaverini va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 3 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 106 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manlio Gaverini de Brigantiums es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 4 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Philip Sanda va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Zumiza, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Zumiza va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Brigantiums va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan João Alice va quedar-se sol davant el porter Óscar Briñas, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de David Zumiza, el jugador de Brigantiums va ser expulsat al minut 58.