Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409564

Promoción 731409564 Información oficial sobre el partido 731409564 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

FCSpencer Alineación oficial del equipo 'FCSpencer' en el partido 1 - 4 iron_moiden Alineación oficial del equipo 'iron_moiden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCSpencer Alineación oficial del equipo 'FCSpencer' en el partido 1 - 3 iron_moiden Alineación oficial del equipo 'iron_moiden' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCSpencer

Goles Goles

  • 104 Minuto 53 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de FCSpencer al minut 53. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Ricardo Borreguero va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Rubén Olmedo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vlad Gheorghe, als 73 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaxen Meléndez de FCSpencer es va guanyar la targeta groga merescudament.

iron_moiden

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Nils Kreitl va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, iron_moiden, al minut 15. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Víctor Cebollada va aprofitar un error defensiu al minut 28, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a iron_moiden.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nils Kreitl va augmentar l'avantatge de iron_moiden a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a iron_moiden l'avantatge per 1 - 4. Fernando Gallinato en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després de 23 minuts, Andrey Gapchenko va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús Cabral va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 51 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Björn-Hergen Staffenberger de iron_moiden no va ser gol per ben poc.