Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409470

Promoción 731409470 Información oficial sobre el partido 731409470 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Bulla le Blue Alineación oficial del equipo 'Bulla le Blue' en el partido 6 - 0 Executor United Alineación oficial del equipo 'Executor United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bulla le Blue Alineación oficial del equipo 'Bulla le Blue' en el partido 4 - 0 Executor United Alineación oficial del equipo 'Executor United' en el partido
Tiene suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bulla le Blue

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bulla van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Sánchez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Bulla va augmentar la diferència quan Samuele Moroni no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Bulla va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Grégoire Guillaud va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bulla. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Gleb Gostyunin xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Abel Horna va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Nadir Madeje va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 89 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Bulla ho intentava per la dreta per mitjà de Abel Horna, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Gabert. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Samuele Moroni, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Executor United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Executor van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Reiner Ohletz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Executor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Reiner Ohletz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Saturdi Sagarbinaga de Executor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.