Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409417

Promoción 731409417 Información oficial sobre el partido 731409417 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Mizar FC Alineación oficial del equipo 'Mizar FC' en el partido 1 - 0 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mizar FC Alineación oficial del equipo 'Mizar FC' en el partido 2 - 0 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mizar FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Mizar s'avançava al marcador al minut 64, després d'un rebot que va caçar en Horatio Ruffles per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Inurrieta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Mizar per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Horatio Ruffles va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Mo Friend va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mizar.
  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marian Szczepaniak, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 289 Minuto 33 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Jano Bayón Mohino per la seva rapidesa. Al minut 33 va intentar marxar per velocitat d'en Miroslav Souček, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Mizar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ardalan Varahram en un 1 contra 1 amb el porter Martin Presser, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 48 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Francisco Inurrieta va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marian Szczepaniak va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jano Bayón Mohino va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Martin Presser va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horatio Ruffles de Mizar es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

Mata CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ian Claes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.