Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409377

Promoción 731409377 Información oficial sobre el partido 731409377 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido 9 - 0 JMP TEAM Alineación oficial del equipo 'JMP TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Plajax Ath. Alineación oficial del equipo 'Plajax Ath.' en el partido 8 - 0 JMP TEAM Alineación oficial del equipo 'JMP TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 8.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plajax Ath.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): El jugador Kjell-Ove Karlsson de Plajax, després de 7 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rénald Desveaux, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Plajax.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Plajax va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Robin Vaatstra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nicolás Emanuel Ruiz va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Kjell-Ove Karlsson de Plajax va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Plajax va obtenir un penal al minut 51, que va llançar a la perfecció Aníbal Delgado. 6 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Plajax va aconseguir el 7 - 0 quan Kjell-Ove Karlsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Kjell-Ove Karlsson va incrementar l'avantatge de Plajax amb el 8 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Plajax va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vince Mihálka va poder fer el 9 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TEAM. La jugada d'estratègia del Plajax per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ewold Stellingsma va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicolás Emanuel Ruiz de Plajax es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolás Emanuel Ruiz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Plajax va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

JMP TEAM

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Manuel Ursueguía de TEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stoyan Shumanliev de TEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.