Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409330

Promoción 731409330 Información oficial sobre el partido 731409330 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

F.C Castigaleu Alineación oficial del equipo 'F.C Castigaleu' en el partido 3 - 1 Obese Pensioners Alineación oficial del equipo 'Obese Pensioners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C Castigaleu Alineación oficial del equipo 'F.C Castigaleu' en el partido 5 - 2 Obese Pensioners Alineación oficial del equipo 'Obese Pensioners' en el partido
Tiene mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Castigaleu

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Diogo Afonso Vinagre, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Castigaleu va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 48 Matej Beritić va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Castigaleu pel centre va donar un gran resultat: el gol de Breixo Breto va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Castigaleu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diogo Afonso Vinagre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Martínez de Rojas de Castigaleu va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Luis Alberto Santos-Guzmán que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Emilio Ongaro va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Castigaleu ho intentava per la dreta per mitjà de Emilio Ongaro, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diogo Afonso Vinagre.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Breixo Breto de Castigaleu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, José Martínez de Rojas de Castigaleu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Obese Pensioners

Goles Goles

  • 162 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Javier Urruya, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 23.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Fernando Tejada de Pensioners va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Illescas de Pensioners va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.