Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409302

Promoción 731409302 Información oficial sobre el partido 731409302 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

F.C. Can Buxeres Alineación oficial del equipo 'F.C. Can Buxeres' en el partido 7 - 0 UD Burjassot Alineación oficial del equipo 'UD Burjassot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
F.C. Can Buxeres Alineación oficial del equipo 'F.C. Can Buxeres' en el partido 9 - 0 UD Burjassot Alineación oficial del equipo 'UD Burjassot' en el partido
Tiene mala suerte 8.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Can Buxeres

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Passats 19 minuts, Nuccio Portochese, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Canbu es posava per davant!
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gabriel Quinton va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jaïr Vicens, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Canbu.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Canbu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 黄 (Huang) 存兴 (Cunxing) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Sualp Verka de Canbu va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Canbu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sualp Verka va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Raúl Ochoa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

UD Burjassot

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Senín Fachal, el jugador de Burjassot va ser expulsat al minut 58.