Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409278

Promoción 731409278 Información oficial sobre el partido 731409278 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Boquerón C.F. Alineación oficial del equipo 'Boquerón C.F.' en el partido 10 - 0 The Packets F.C. Alineación oficial del equipo 'The Packets F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Boquerón C.F. Alineación oficial del equipo 'Boquerón C.F.' en el partido 7 - 0 The Packets F.C. Alineación oficial del equipo 'The Packets F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 6.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerón C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Boquerón contenien la respiració mentre en Piero Campeggi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Boquerón i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 33 minuts de joc. Mentre en Topi Sonkamuotka el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Topi Sonkamuotka va augmentar la diferència de Boquerón a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Artur Shikhalev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Boquerón, Lucio Volkerts, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Boquerón va aconseguir el 5 - 0 quan Juan Virgona va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Boquerón pel centre va donar un gran resultat: el gol de Camilo Cárdenas va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Boquerón va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juan Virgona va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Boquerón al minut 80, que va llançar ajustat al pal en Topi Sonkamuotka. 9 - 0 pels locals.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 84 minuts, Lucio Volkerts va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 10 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Artur Shikhalev de Boquerón va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Lucio Volkerts, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Artur Shikhalev gairebé va marcar per a Boquerón des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Tom McPhee de Boquerón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Helge Moldestad es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

The Packets F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 72 minuts Aleh Kartashev es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Lucio Volkerts que d'un gran xut va marcar per a Boquerón el 7 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlton Albury.