Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409263

Promoción 731409263 Información oficial sobre el partido 731409263 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 1 - 3 Knizia United Alineación oficial del equipo 'Knizia United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ASM CFL Alineación oficial del equipo 'ASM CFL' en el partido 1 - 1 Knizia United Alineación oficial del equipo 'Knizia United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASM CFL

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Lilian Antigny s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ASM, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En David Tresens va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Knizia United

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alexandru Fuia que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de Knizia Alberto Pereda va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 72, Knizia va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Florin Vasiliu.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Alberto Pereda va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 225 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ilya Chmelev de Knizia va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Zacarías Robledal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Boudjemaa Hajji, però la pilota va topar amb el travesser.