Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409229

Promoción 731409229 Información oficial sobre el partido 731409229 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Stoned F.C. Alineación oficial del equipo 'Stoned F.C.' en el partido 3 - 0 Fortunatae Alineación oficial del equipo 'Fortunatae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Stoned F.C. Alineación oficial del equipo 'Stoned F.C.' en el partido 4 - 0 Fortunatae Alineación oficial del equipo 'Fortunatae' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoned F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): STN..F.C. va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Ricardo Rubio Baños va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): STN..F.C. va augmentar la diferència quan Pablo Grillo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan STN..F.C. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hennie van Vaalen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Pablo Grillo de STN..F.C. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Ricardo Rubio Baños gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ramón Elosúa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Tomás Velasco Nieto de STN..F.C. no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Pablo Grillo gairebé va marcar per a STN..F.C. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramón Elosúa al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Wilhelm Krichler va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El STN..F.C. ho intentava per la dreta per mitjà de Pablo Grillo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomás Velasco Nieto de STN..F.C. es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Fortunatae

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Fortunatae van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 31, però el xut de Juan Orcajada des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fortunatae, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Abderrachid El-Ouardy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abderrachid El-Ouardy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Carlos Sierra de Fortunatae va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.