Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731409203

Promoción 731409203 Información oficial sobre el partido 731409203 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 5 - 2 nonrecordare Alineación oficial del equipo 'nonrecordare' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 3 - 0 nonrecordare Alineación oficial del equipo 'nonrecordare' en el partido
Tiene suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Baixo Miño

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Óscar Cabrio estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Carmelo Roelas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 16.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Miño s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Manel Zumalacarregui per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 135 Minuto 33 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Roberto Gabiola va demostrar la seva experiència quan al minut 33 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 1. És un murri!
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Miño va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Carmelo Roelas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Miño va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manel Zumalacarregui va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jaime Pérez-Blanco al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roberto Gabiola va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Vesga va ridiculitzar a en Jaime Pérez-Blanco amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 235 Minuto 29 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Manel Zumalacarregui gairebé marca per a Miño al minut 29 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Roberto Gabiola de Miño gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manel Zumalacarregui per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jaime Pérez-Blanco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Passaven 53 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roberto Gabiola va rematar alt.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Nathan Hellebuyck, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Adrian Ţibea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carmelo Roelas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

nonrecordare

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Enrique Guzmán va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a nonrecordare.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): En Enrique Guzmán va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abderraouf Achenteh de nonrecordare es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.