Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408951

Promoción 731408951 Información oficial sobre el partido 731408951 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Smoking F.C Alineación oficial del equipo 'Smoking F.C' en el partido 7 - 0 FC Blanesbol Alineación oficial del equipo 'FC Blanesbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Smoking F.C Alineación oficial del equipo 'Smoking F.C' en el partido 9 - 0 FC Blanesbol Alineación oficial del equipo 'FC Blanesbol' en el partido
Tiene mala suerte 9.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smoking F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Moritz Zaller de Smoking, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge Moreno Uribe, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Smoking.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Markus Salmio va augmentar l'avantatge de Smoking a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Smoking i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 38 minuts de joc. Mentre en Azkar Errandetxea el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Smoking a 5 - 0. Jorge Moreno Uribe va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Smoking va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hanot Garita, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Karol Worzała va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Azkar Errandetxea gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tante Valdevielso va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Hanot Garita gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tante Valdevielso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hanot Garita de Smoking va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Blanesbol

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gonzalo Ulloa de Blanes va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Amador Otero que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Campelló.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andoitz Lopirana de Blanes es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.