Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408928

Promoción 731408928 Información oficial sobre el partido 731408928 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Non vale furar Alineación oficial del equipo 'Non vale furar' en el partido 7 - 0 Puntillitas CF Alineación oficial del equipo 'Puntillitas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Non vale furar Alineación oficial del equipo 'Non vale furar' en el partido 4 - 0 Puntillitas CF Alineación oficial del equipo 'Puntillitas CF' en el partido
Tiene bastante suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Non vale furar

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): furar, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Samuel Riveros per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Samuel Riveros va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, furar va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlos Subirats, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Bohdan Danko va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Carlos Subirats, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 0.
  • 130 Minuto 38 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ole Lorentzen va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 38 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): Ole Lorentzen va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 67 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.
  • 118 Minuto 91 (Gol evento especial córner peinado): Faramarz Pakzad va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de furar, Carlos Subirats, que va marcar, sense saber com, el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): furar van sortir al contraatac al minut 92, però Faramarz Pakzad va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Puntillitas CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Gomendradi de Puntillitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 14 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Raúl Gomendradi de Puntillitas per doble groga al minut 14.