Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408897

Promoción 731408897 Información oficial sobre el partido 731408897 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

OLEIROS TEAM Alineación oficial del equipo 'OLEIROS TEAM' en el partido 6 - 0 Arenas Club Alineación oficial del equipo 'Arenas Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
OLEIROS TEAM Alineación oficial del equipo 'OLEIROS TEAM' en el partido 7 - 0 Arenas Club Alineación oficial del equipo 'Arenas Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLEIROS TEAM

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Nick Vlayen va acabar en una passada genial cap al jugador de OLEIROS Mauricio Fromista, que va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Mauricio Fromista va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de OLEIROS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Amilcare Berchicci va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mauricio Fromista es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de OLEIROS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ernesto Obieta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): OLEIROS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Arturo Abanto va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Arturo Abanto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de OLEIROS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nick Vlayen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Óscar Grijalvo al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mauricio Fromista va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El OLEIROS ho intentava per la dreta per mitjà de Ernesto Obieta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Óscar Grijalvo va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nick Vlayen de OLEIROS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Arenas Club