Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408857

Promoción 731408857 Información oficial sobre el partido 731408857 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Salamander's Beer Alineación oficial del equipo 'Salamander's Beer' en el partido 9 - 0 Jareño Deportivo Alineación oficial del equipo 'Jareño Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Salamander's Beer Alineación oficial del equipo 'Salamander's Beer' en el partido 7 - 0 Jareño Deportivo Alineación oficial del equipo 'Jareño Deportivo' en el partido
Tiene suerte 6.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamander's Beer

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Jan Klawikowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Salamanders i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 28 minuts de joc. Mentre en Tayfun Gürgüner el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Salamanders va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mikkel Hvidt, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jochen Gegenfurtner que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Salamanders va aconseguir el 4 - 0 quan 郎 (Lang) 云才 (Yuncai) va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Ramiz Durhan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): El gol de falta de Tayfun Gürgüner sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 50 i ampliar l'avantatge de Salamanders a 6 - 0.
  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Kamil Rác era molt més ràpid que el defensa Andrej Hurlenya. Al minut 60, el jugador de Salamanders va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 7 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 8 - 0 va pujar al marcador quan Salamanders va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de 郎 (Lang) 云才 (Yuncai) des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Salamanders va augmentar la diferència quan Kamil Rác no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tayfun Gürgüner per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gustaw Groszewski va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Jareño Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Nikolaos Panitsidis al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrej Hurlenya.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Nikolaos Panitsidis de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Naoum Karayiannakis de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.