Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408741

Promoción 731408741 Información oficial sobre el partido 731408741 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Xele FC Alineación oficial del equipo 'Xele FC' en el partido 1 - 0 U.D.Usera Alineación oficial del equipo 'U.D.Usera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xele FC Alineación oficial del equipo 'Xele FC' en el partido 1 - 1 U.D.Usera Alineación oficial del equipo 'U.D.Usera' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,2 % 30,3 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xele FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Xele va ser Olaf Jopp.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 27 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Elói Lopes, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Selman Kumanbay va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Ştefan-Paul Cif va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Xele va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcelino Combis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xele sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Matt Delombaerde, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

U.D.Usera

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Selman Kumanbay.