Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408611

Promoción 731408611 Información oficial sobre el partido 731408611 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Real Saúca Alineación oficial del equipo 'Real Saúca' en el partido 6 - 0 CDA GRANADILLA Alineación oficial del equipo 'CDA GRANADILLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Saúca Alineación oficial del equipo 'Real Saúca' en el partido 3 - 0 CDA GRANADILLA Alineación oficial del equipo 'CDA GRANADILLA' en el partido
Tiene bastante suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Saúca

Goles Goles

  • 120 Minuto 22 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 22, indicava inequívocament que en Hugo Montillo va saber trobar la xarxa rival. Saúca desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Mika Rasi va anar a parar al cap de Ludvig Thystrand que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Saúca el 2 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amb 28 minuts jugats, en Mika Rasi va augmentar l'avantatge de Saúca a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Saúca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mick Alfieri va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Saúca i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 66 minuts de joc. Mentre en Hugo Montillo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Saúca va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Hugo Montillo. 6 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Héctor Jesus Sarabia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Saúca.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Saúca per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Petar Šarkić va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Petar Šarkić de Saúca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

CDA GRANADILLA

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Joan Jesús Paradell que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Damián Leonel Calamaro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.