Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731408594

Promoción 731408594 Información oficial sobre el partido 731408594 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido 5 - 6 esto es una mierda Alineación oficial del equipo 'esto es una mierda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.E. Ciutadella Alineación oficial del equipo 'U.E. Ciutadella' en el partido 3 - 2 esto es una mierda Alineación oficial del equipo 'esto es una mierda' en el partido
Tiene suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Ciutadella

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): UEC prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en 孫 (Sun) 國森 (Guosen) va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els seguidors del UEC contenien la respiració mentre en Medardo Hermann s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 143 Minuto 106 (Gol de contra por la derecha): Carlos Lacalle Tejada va marcar al minut 106 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Lacalle Tejada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Atharratz Illarratzu va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Atharratz Illarratzu del UEC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, David Figueruela de UEC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de UEC Atanas Kúrdzhov va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Javier Márquez de UEC anava molt fort i col·locat però Borger Wooter no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Pablo Lanzas Manzanares de UEC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Borger Wooter en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Víctor Baños va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de UEC, Atharratz Illarratzu, col·locà la pilota just a les mans d'en Borger Wooter. El marcador: 5 - 6.

esto es una mierda

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Gaber Amer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Toni Curell va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 85.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Passats 101 minuts de partit, mierda es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Vladimir Totev es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): mierda van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Luis Mantilla no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Vladimir Totev quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Abel Cuesta va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 77, i va passar la pilota a Maxence Michot, però aquest no va encertar a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de mierda, Abel Cuesta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de mierda Volodymyr Musolitin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Javier Márquez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Borger Wooter xutant per a mierda va fer anar la pilota just on la volia, però Javier Márquez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Vladimir Totev anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a mierda.